Schronisko ze zniżkami
Schronisko szczecińskiego Centrum Żeglarskiego zostało zarejestrowane w bazie Polskiego Towarzystwa Schronisk Młodzieżowych.
2017-02-02, 12:43

Oznacza to, że członkowie PTSM, których w Polsce jest ponad 25 tysięcy, mogą nad Jeziorem Dąbie korzystać z tańszych noclegów. Zniżkę w wysokości 20% od ceny regularnej uzyskają osoby posiadające legitymację PTSM potwierdzającą członkostwo w organizacji. Połowę ceny za nocleg zapłacą posiadacze honorowej odznaki PTSM w stopniu złotym.

Innymi korzyściami wynikającymi z włączenia schroniska Centrum Żeglarskiegow struktury Towarzystwa jest promocja oferty noclegowej poprzez informator kolportowany w całej Polsce oraz możliwość uczestnictwa w projektach unijnych realizowanych przez PTSM w porozumieniu z międzynarodowymi partnerami.

Polskie Towarzystwo Schronisk Młodzieżowych (PTSM), utworzone zostało w 1926 roku (jako trzecie na świecie). Towarzystwo jest w Polsce reprezentantem światowego ruchu schronisk młodzieżowych i skupia ponad 250 obiektów całorocznych i sezonowych.

CENTRUM ŻEGLARSKIE
ul. Przestrzenna 19 (wjazd od ul. Przestrzennej 21)
centrumzeglarskie.pl

kontakt dla mediów: